Guitar strings and green eyes [коментари]

Страница 1 от 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Guitar strings and green eyes [коментари]

Писане  vampire_lady on Нед Окт 04, 2009 2:23 pm

Е,ами,коментирайте.Критикувайте,харесвайте,не харесвайте,каквото ви сърце иска. Very Happy

В моя северен свят единствено топъл е кристалният поглед на едно огледало.Казват – криво било,красота не познава,вкаменява сърца и разпръсва нещастие.Не разбраха до днес огледалната тайна – то само показва в какво сме пораснали,какво сме стаили дълбоко, на дъното,в какво сме превърнали своята вяра,тихия страх да закрачим по стръмното
и огромното наше, изплашено нямане...

http://emilyandthebutterflies.blogspot.com/

vampire_lady
totally fanpire
totally fanpire

Aquarius Pig
Местожителство: Utopia

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Guitar strings and green eyes [коментари]

Писане  .beautiful lie. on Нед Окт 04, 2009 3:28 pm

Харесва ми и то много..Не че няма някоя твоя творба,която да не ми харесва де..
Идеята е много хубава.Белс да свири..И да е с Джаз..мисля си,че в последствие нещата между тях ще се променят..
Алис си е Алис..Едуард..И аз имам предчувствие като Алис..
Е очаквам нова глава,за да коментирам по-обстойно!
Нека музата бъде с теб!
Alex
xoxo

.beautiful lie.
totally fanpire
totally fanpire

Leo Pig
Местожителство: in the dark..

Вижте профила на потребителя http://fairy-tales-aurora.blogspot.com/

Писане  poli1006 on Нед Окт 04, 2009 5:20 pm

Ееее,супер.Ново фикче. teddybear И на мене ми хареса много първата глава.Надявам се скоро да пуснеш продължение.Бела с Джаспър...хмм.И са музиканти.Идеята е много интересна,а сега като дойдат Алис и Еди-нямам търпение да разбера какво ще стане.Успех.
Целувки kisss Поли

poli1006
twilight maniak
twilight maniak

Gemini Dog
Местожителство: Плевен

Писане  MnmL`GirL on Нед Окт 04, 2009 6:16 pm

Здрасти
Прочетох първата глава на фика ти и мога да кажа,че определено стилът ти на писане ми допада и идеята Бела да се занимава с музика е интересна.Направи ми впечатление,че и тук присъства двойката Джаспър-Бела,не знам за останалите,но лично на мен дори самата мисъл за тях двамата ми действа отблъскващо,приемам го като нещо неправилно.Изказвам лично мнение,затова и не искам да влизам в пререкание с феновете на тийм Джасела.В началото си мислех,че няма да намесваш Едуард и до известна степен се успокоих,като видях името му, и се надявам по-нататък да го включиш с по-ключова роля в историята.Определено на мен няма да ми е много интересно да чета за любовните взаимоотношения между Джас и Бела,но тъй като не знам каква е точно по-нататъчното развитие на фика,няма да изказвам по-категорично мнение.Пак ти казвам,че ми харесва как описваш нещата и,че е хубаво замилено да има общо с музика,но има неща,които ме издразниха,затова ги споделих с теб.Нямах желанието да те обиждам с коменатара си и се надявам да не си го приела прекалено лично!

MnmL`GirL
twilightholic
twilightholic

Sagittarius Мнения: 384
Местожителство: 1936

Писане  Satyricon's Soul on Нед Окт 04, 2009 6:38 pm

Ахх , Ем , моя любов kisss kisss kisss

Започнала си ново фикче ,а ?? И аз чак сега разбирам .. хм , идеята изглежда интересна Smile
Бела е гадже на Джаспър (хах , допада ми) , но защо си мисля че те ще се разделят щом срещнат Еди и Али .. които
бтв не разбрах какви са - брат и сестра,гаджета,братовчеди !?
Започнала си доста интересно и с нетърпение чакам да видя продължението !!!
УспеХх с писането и нека Музата бъде с теб paw

~Михи

Satyricon's Soul
~ Say your prayer ~
~ Say your prayer ~

Leo Horse
Местожителство: ~In The Mists of Time~

Вижте профила на потребителя http://www.youtube.com/watch?v=RtoDox0kAFE&feature=related

Писане  cullens_fen4e on Нед Окт 04, 2009 9:03 pm

Дам, спечели ме като твой фен още с това, че Бела е с Джаспър grin
Фика е страхотен, както винаги щом го пишеш ти!
Много ми харесва идеята , че са музиканти.
Не разбрах само каква е връзката на Алис е Едуард. Брат и сестра ли са ?
Ще го следя с голям интерес.
Успех чакам следващата глава!
Сиси kisss kisss

cullens_fen4e
twilight maniak
twilight maniak

Sagittarius Rat
Местожителство: Варна

Писане  tsveti on Нед Окт 04, 2009 9:11 pm

Ммм, интересно! Не мога да кажа много само от една глава, но като цяло е доста интригуващо! Бела да е с Джас... музиканти.. а сега и Ед и Алис.. с нетърпение ще очаквам следващата глава. Продължавай все така! Нека музата е с теб!
ЦелувчициИ kisss
Фенче: Цвети

tsveti
twilight maniak
twilight maniak

Leo Dog
Местожителство: Плевен

Писане  lenito7 on Пон Окт 05, 2009 8:29 am

Здрасти!Като цяло фикът ти ми се стори интересен,но е рано да съдя само по една глава!И на мен не ми харесва идеята- Бела с Джас!Те просто не се допълват!Когато видях Едуардрсе успокоих и се надявам да събереш Ед и Бела заедно,както и Алис и Джаспър!Като за начело започваш много обещаващо!Ще следя с интерес и очакваме по-скоро новата глава!Брой ме за фенче,Лени!
И нека музата бъде с теб!

lenito7
twilightholic
twilightholic

Taurus Rat
Местожителство: where my heart is

Писане  Twilight88 on Пон Окт 05, 2009 12:24 pm

Ами за сега ми е интересно и ми харесва новото фикче. Много ми допадна особенно това, че Бела ходи със Джас..Ето това ще е интересно laught Предчувствам, че ще има интрига между Бела, Джас, Едуард и Алис ще бъде много яко ако е така и ще очаквам още с нетърпение да видя какво ще се случи. Само да не стане така че, майката на Бела да я прати в Форкс, а Едуард нашият тъкмо се маха от там laught

Twilight88
totally fanpire
totally fanpire

Писане  g-ann on Вто Окт 06, 2009 10:26 pm

Харесва ми, много и то. Пишеш добре, без излишни заобикалки, по-скоро леко тип сценарий. Бела и Джаспар са гаджета, но не за дълго..., поне така мисля. Wink Бела ще се срещне с Едуард, а Алис с Джас. Иначе няма да е редно. Има само една история, където Джас и Бела ме кефят като двойка и тя е в този форум. Добре си опознала характерите на героите, репликите много прилягат на вече изградените от Стефани образи. Smile Забавно е, въпреки че никога не съм си представяла добрата и скучновата Бела в ролята на бунтарка, замесена в наркоманска компания. Ще следя и ще коментирам.

* Джи Like a Star @ heaven

g-ann
totally fanpire
totally fanpire

Taurus Monkey
Местожителство: Just hear my heartbeat in the dark...

Писане  silviaswetim on Сря Окт 07, 2009 8:33 am

И аз,мисля че Бела и Джас нямя да са гаджета скоро.Не съм си представяла Бела такава купонджйка Laughing Надявам се че Алис и Бела ще станат приятелки и Рене ще рабере че е отишла на купона.От там сканадал и Бела ше се запознае с Едуард Laughing Аз направо си написах моята представа за историята Laughing Не ме бива много в коментарите Wink Чакам нова глава с нетърпение lol!

silviaswetim
totally fanpire
totally fanpire

Libra Pig
Местожителство: In Heaven

Писане  xella95 on Чет Окт 08, 2009 12:45 pm

Историята ми харесва още от първата глава. Изключително оригинално измислена е и ужасно много ми допада. ВИждаме Бела наистина в различна светлина - тази на рокаджийката... Very Happy Откъса от Нирвана кърти Cool Smile Абее, не знам друго какво да кажа, освен да те помоля да продължиш да пишеш/превеждаш (не знам дали тази история е твое творчество, но ако е - БРАВО Very Happy ). Чакам с нетърпение новата глава и да не си помислила да се отказваш! Имап много почитатели! lol!

xella95
totally fanpire
totally fanpire

Taurus Pig
Местожителство: Ловеч

Писане  vampire_lady on Съб Окт 10, 2009 2:06 pm

Алех-мерси за милите думи,радвам се,че ти харесва какво пиша Very Happy Всъщност,права си,и аз замислям нещата между Джаспър и Бела да се променят,но ми се искаше да е нещо по-различно на първо време.Алис също донякъде ще се окаже права за предчувствието си,предполагам... Very Happy Мерси за коментара. Like a Star @ heaven
Криси-мерси за коментара,радвам се,че ти харесва,надявам се и за напред да е така. Smile Like a Star @ heaven
pinki_sweet-благодаря ти за коментара,радвам се,че ще следиш историята. Like a Star @ heaven
Поли-мерси за милите думи,знам,че ще се повторя за пореден път,но се радвам,че ти допада идеята и ще следиш развитието на историята.
Very Happy Like a Star @ heaven
AGREENE95-ами,радвам се,че ти харесва как пиша.Май беше първата,която изказа по-различно мнение относо Бела и Джаспър Very Happy И на мен не ми звучи особено перфектно и точно,но исках да е нещо по-различно,не исках отначало Бела и Едуард да са заедно и щастливо влюбени.Не си ме обидила,благодаря,че беше честна. Smile Like a Star @ heaven
Михи-мерси много за коментара kisss Правилно си мислиш,че Бела и Джас ще се разделят,а относно Едуард и Алис-брат и сестра са,някой пак се е разсеял и е пропуснал да доизпипа нещата Very Happy Радвам се,че ти допада Like a Star @ heaven
Сиси-мерси за коментара,радвам се,че на теб също ти харесва и че ще следиш с интерес.Както вече казах, Ед и Ал са брат и сестра,съжалявам,че съм пропуснала да отбележа. Like a Star @ heaven
Цвети-мерси и на теб,радвам се,че ти харесва. Smile Like a Star @ heaven
Лени-мерси и на теб,че си коментирала и че си говорила честно относно Джас и Бела,радвам се,че като цяло идеята за фика ти допада. Smile Like a Star @ heaven
Twilight88-благодаря за коментара,радвам се,че на теб пък ти допада идеята за Джас и Белс Very Happy Да те успокоя,Бела и Ед няма да се разминат така гадно в този Форкс Very Happy Ии да,правилно предчувстваш,интрига между четиримата ще има Smile Like a Star @ heaven
Джи-благодаря ти.Радвам се,че ти харесва.Идеята Бела да е бунтарка ми се върти в главата от доста време,някак не ми допадаше много в образа на смотанячка Very Happy Like a Star @ heaven
silviaswetim-мерси за коментара.Всъщност,идеята ми е малко по-различна,Бела и Алис няма да са точно най-добри приятелки от самото начало Smile ии Рене май няма да разбере много-много за купона,но все пак,скандали няма да липсват Very Happy Like a Star @ heaven
xella95
-благодаря ти за коментара,радвам се,че наистина ти допада идеята и стилът на писане Smile Радвам се,че си забелязала откъса от Нирвана,ха-ха,май си първата Very Happy И,хм,историята не е превод,аз я пиша... Smile Ще пусна скоро новата глава и поне засега нямам намерение да се отказвам,мерси Smile Like a Star @ heaven

Благодаря ви на всички за коментарите,мерси,че сте се занимавали с мене,хаха...Радвам се,че ви харесва. king

-Ем-

В моя северен свят единствено топъл е кристалният поглед на едно огледало.Казват – криво било,красота не познава,вкаменява сърца и разпръсва нещастие.Не разбраха до днес огледалната тайна – то само показва в какво сме пораснали,какво сме стаили дълбоко, на дъното,в какво сме превърнали своята вяра,тихия страх да закрачим по стръмното
и огромното наше, изплашено нямане...

http://emilyandthebutterflies.blogspot.com/

vampire_lady
totally fanpire
totally fanpire

Aquarius Pig
Местожителство: Utopia

Писане  .beautiful lie. on Съб Окт 10, 2009 2:26 pm

Нова глава!Беше хубава..Най-много ми хареса частта,в която Ед помогна на Бела за текста..А после по стълбите..Е ако знаеха,че са написали един текст заедно нямаше да се държат така един с друг..
Емет..Той винаги е бил по-големият брат,от който Бела се нуждае(както и аз Laughing ) не че й е такъв де,но се държи като брат..Главата не беше скована,както ти каза..
И се случи едно от най-важните неща: Белс и Ед се срещнаха!И Бела естествено се разтопи под тези "изумрудени очи"
Очаквам новата глава с нетърпение
Нека музата бъде с теб!
Alex
xoxo

.beautiful lie.
totally fanpire
totally fanpire

Leo Pig
Местожителство: in the dark..

Вижте профила на потребителя http://fairy-tales-aurora.blogspot.com/

Писане  ~Еви~ on Съб Окт 10, 2009 2:27 pm

Здрасти! Smile
Как пък е сковано. Много готино си написала главата. И как само си писаха без да се познават и се допълваха. Беше ми леко странно да чета, че Джаспър е гадже с Бела, но пак ми хареса. Чакам другите главички.
Нека музата е с теб!
Много целувчици!
~Еви~ kisss paw

~Еви~
totally fanpire
totally fanpire

Scorpio Pig
Местожителство: Там, където си ти...

Вижте профила на потребителя http://darkvampire.forumo.biz/

Страница 1 от 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото