Guitar strings and green eyes [коментари]
Страница 11 от 11 • Share •
Страница 11 от 11 •
1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Guitar strings and green eyes [коментари]
Тази глава тотално ме разби!
Беше невероятно яка - много екшън, точно както ми харесва!
Като прочетох бележката на Чарли, щях да падна от стола: "А онзи Джаспър...повече няма да те притеснява." и "Имаш пълното право и възможност да им сриташ задниците,малката." са ми любимите части.
А 'В нормални обстоятелства вече щях да съм го заговорила' беше върха на сладоледа, черешката на тортата, каквото си избереш. Просто уникално!
Пусни нова глава възможно най-бързо, нямам търпение!
Целувки, Мая
Беше невероятно яка - много екшън, точно както ми харесва!
Като прочетох бележката на Чарли, щях да падна от стола: "А онзи Джаспър...повече няма да те притеснява." и "Имаш пълното право и възможност да им сриташ задниците,малката." са ми любимите части.
А 'В нормални обстоятелства вече щях да съм го заговорила' беше върха на сладоледа, черешката на тортата, каквото си избереш. Просто уникално!
Пусни нова глава възможно най-бързо, нямам търпение!
Целувки, Мая

MsMmm1996- twilight fan

-

Стана много интерестно.. чудя се дали някой от мъжете при Бела не е Чарли...и само как я застрел Едуард онази... перфектно
... много благодаря и очаквам продължение
Дари
Дари

darina112- spidermonkey

Здравей 
Скоро не бях чела какво си пускала, дори не бях коментирала, но преди
малко се зачетох наново.
Да ти призная малко ми изглежда объркано. Нещата се случват светкавично и Бела
раздава сарказъм нагоре-надолу... като това "Тъпуърд", уникално е.
Но като цяло идеята ми допада и начинът ти на писане също. Продължавай все така, все
пак искам да разбера какво се случва накрая.
~ Mихи
Скоро не бях чела какво си пускала, дори не бях коментирала, но преди
малко се зачетох наново.
Да ти призная малко ми изглежда объркано. Нещата се случват светкавично и Бела
раздава сарказъм нагоре-надолу... като това "Тъпуърд", уникално е.
Но като цяло идеята ми допада и начинът ти на писане също. Продължавай все така, все
пак искам да разбера какво се случва накрая.
~ Mихи

Satyricon's Soul- ~ Say your prayer ~

-

Местожителство: ~In The Mists of Time~

Здрасти : )
Сори, че не съм писала коментарче от много време насам, но ... Много се зардвах, когато Бела се измъкна от Аро и останалите глупаци ;д Хайде вече Едуард да става гаден, че нещо ми е писнало от добрите момченца напоследък. Сега са при таткото на Бела хД да видим как ще се развият нещата. Надявам се да пуснеш нова главичка скоро : )
Мина
Сори, че не съм писала коментарче от много време насам, но ... Много се зардвах, когато Бела се измъкна от Аро и останалите глупаци ;д Хайде вече Едуард да става гаден, че нещо ми е писнало от добрите момченца напоследък. Сега са при таткото на Бела хД да видим как ще се развият нещата. Надявам се да пуснеш нова главичка скоро : )
Мина

mina.96- twinerd

-

Местожителство: At the end of another lost highway
Преди няколко дни прочетох фика ти и много ми харесва.Тук вече има повече екшън,освен романтика.Бела ми допада като характер мн е силна,борбена и същевременно толкова ранима.Чудя се тоя Джеймс дали ще вземе по-важна роля в живота и...Едуард малко ми е странен,но супер забавен.Дано тези които нахлуха в къщата да бъдат баща и и хората му.Ще очаквам нова глава.
Целувки: Ани
Целувки: Ани

andjian- spidermonkey

Здравей!
Толкова се зарадвах, когато видях, че има нова глава.Цяло лято я чаках и бях много щастлива.
Какво да кажа за главата освен, че много ми хареса и пишеш супер и адски увлекателно.
Нямам търпение Бела да осъзнае, че всъщност изпитва нещо към Едуард.
Нямам търпение да разбера какво е станало и кои са дошли.
Късмет и нека музата е с теб.Ще очаквам с огромно нетърпение новата глава.
Яна
Толкова се зарадвах, когато видях, че има нова глава.Цяло лято я чаках и бях много щастлива.
Какво да кажа за главата освен, че много ми хареса и пишеш супер и адски увлекателно.
Нямам търпение Бела да осъзнае, че всъщност изпитва нещо към Едуард.
Нямам търпение да разбера какво е станало и кои са дошли.
Късмет и нека музата е с теб.Ще очаквам с огромно нетърпение новата глава.
Яна

yana95- spidermonkey

Здравей!
Новата глава страшно много ме зарадва. Беше страхотна. Става все по-интересно и нямам търпение да разбера какво се случва по нататък. Надявам се скоро да ни зарадваш със следващата глава.
Новата глава страшно много ме зарадва. Беше страхотна. Става все по-интересно и нямам търпение да разбера какво се случва по нататък. Надявам се скоро да ни зарадваш със следващата глава.

mi666i- spidermonkey

-

прочетох разказа ти, но има един недостатък - не е довършен. иначе всичко друго е перфектно. има малко неяснотии относно миналите истории на героита, но това не е чак толкова важно. важното е, че не е като другите тъпи истории в другите сайтове (или поне повечето са такива).
няма граматически грешки и това е добре. харесва ми, че са същите герои от здрач - така не си губиш времето от излишно търсене на описания, защото читателите имат някаква представа как изглеждат те. това показва досетливостта ти.
одтойна писателка си и пишеш много грамотно.
моля те довърши, че умирам от любопитство.
поздрави
няма граматически грешки и това е добре. харесва ми, че са същите герои от здрач - така не си губиш времето от излишно търсене на описания, защото читателите имат някаква представа как изглеждат те. това показва досетливостта ти.
одтойна писателка си и пишеш много грамотно. моля те довърши, че умирам от любопитство.
поздрави

deleka- twilight fan

Местожителство: Varna, Bulgariq
Жалко че историята е изоставена,а тъкмо започна да става интересно.

Гергана- twinerd

-

Местожителство: somewhere down the street
Страница 11 от 11 •
1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics» Guitar strings and green eyes
» Guitar strings and green eyes [коментари]
» My Precious [коментари]
» Колекция Филми за Вампири [коментари]
» Здрач и Заветът - коментари
» Guitar strings and green eyes [коментари]
» My Precious [коментари]