Академия за вампири - Ришел Мийд
Страница 15 от 15 • Share •
Страница 15 от 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Академия за вампири - Ришел Мийд
E ок, и на мен не ми хареса частта, в която Димка се държа отдръпнато, но какво друго да очакваме. Той е възпитан така. Не може да си позволи да нарани някой, а на Роуз направи това, което най-много петни репутацията на пазител(особено на жена пазител). Нормално беше да не го приеме добре и да не може да си прости. Колкото и да не ми харесва, че се отдалечаваше толкова от Роуз, някак си беше правилното нещо за момента. Добре де не точно правилното, но поне си доказа сам на себе си, че може да обича и че обича Роуз повече от всичко и всички!
А пък за хепи енд-а не се надявай много. Няма да завърши с напълно щастлив край. Не може да очакваме нещо такова от Ришел. Много хора ще пострадат( това е мое мнение) и няма как всички да получим това, което искаме.
А за да бъда гадна и да не страдам само аз ще споделя нещо което четах в един форум... Доста хора твърдят, че са закупили книгата от някакви малки магазини в, ъмм забравих точно къде. Не знам до колко е вярно и дали е възможно, но доста хора са се насъбрали и казват, че вече са прочели книгата. Ако наистина са я прочели ще е много гадно! Поне не пускат спойлери и няма да развалят удоволствието на останалите.
А пък за хепи енд-а не се надявай много. Няма да завърши с напълно щастлив край. Не може да очакваме нещо такова от Ришел. Много хора ще пострадат( това е мое мнение) и няма как всички да получим това, което искаме.
А за да бъда гадна и да не страдам само аз ще споделя нещо което четах в един форум... Доста хора твърдят, че са закупили книгата от някакви малки магазини в, ъмм забравих точно къде. Не знам до колко е вярно и дали е възможно, но доста хора са се насъбрали и казват, че вече са прочели книгата. Ако наистина са я прочели ще е много гадно! Поне не пускат спойлери и няма да развалят удоволствието на останалите.

Dirty.little.secret- totally fanpire

-

Местожителство: *~*Under the sea*~*

Много ми хареса поредицата , но ми сеисак да прочета т. нар. продължение. Дано скоро види бял свят

BellaBass- twilight fan

Дмитрии става стригои за края на 3тата книга а през четвъртата отвлича Роуз
А иначе Лиса ще превърне Дмитрии отново в дампир чрез дарбата и за елемента Дух и във петата книга Роуз е обвинена във убийството на кралица Татяна а във шестата Роуз,Дмитрии и Сидни Бягат за да намерят полу сестрата на Лиса за да може Лиса на стане новата кралица
dark_mace_666- little fanpire

вече съм на 3-та прочетох 2-та днеска и от зарибеност я прочетох за два дни жалко че Меисън умря вярно ли е че Димка ства стригои мдааа това е мн лошо направо ревнах като разбрах някои знае ли кога излиза официално 7-та книга в българия
lexityy20- little fanpire

имаше споилър или тиизър в които пишеше ,, kiss my ies and lay me to sleep,, в песен на afi а тя се казва , miss murder , значи може би като убиец търсим жена или по конкретно някоя благородна дама
lexityy20- little fanpire

здравейте всички
аз съм поредния фен на поредицата. Прочетох първите 3 книги на един дъх и сега се сблъсках с проблема, че не мога да намеря другите три в електронен вариант
понеже попрочетох коментарите... виждам, че някои от вас ги имат. Много ви моля пратете ми поне някоя от последните три... не смея да искам и трите, на имейл asi_loverkata@ abv.bg или поне да ми каже къде мога да ги намеря. ще се радвам много да ме разберете. С нетърпение ще чакам
asi_cheri- little fanpire

asi_cheri Предполагам че търсиш книгите на английски? Ако никой друг не ти ги е пратил все още, пиши ми на ЛС и аз ще ти ги пратя!

Dirty.little.secret- totally fanpire

-

Местожителство: *~*Under the sea*~*

ако може някой да ми прати първата част на електронен вариант от резюмето и коментарите ми харесва за това ми се иска да я прочета
galina_hristowa- little fanpire

Първите две книги ме грабнаха веднага. След това нещата започнаха да се развалят. Още не съм прочела последната книга.

qn4eto1234- totally fanpire

-

тя е много интересна. особено след като спасят Соня. и отидав в хотела.

deleka- twilight fan

Местожителство: Varna, Bulgariq
Страница 15 от 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics» Филм Академия за вампири
» Вампири
» Вампири
» Съществуват ли вампири?
» Превод Училище за Вампири " Белязана"
» Вампири
» Вампири
» Съществуват ли вампири?