Академия за вампири - Ришел Мийд

Страница 15 от 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Академия за вампири - Ришел Мийд

Писане  Dirty.little.secret on Пет Ное 26, 2010 5:55 pm

E ок, и на мен не ми хареса частта, в която Димка се държа отдръпнато, но какво друго да очакваме. Той е възпитан така. Не може да си позволи да нарани някой, а на Роуз направи това, което най-много петни репутацията на пазител(особено на жена пазител). Нормално беше да не го приеме добре и да не може да си прости. Колкото и да не ми харесва, че се отдалечаваше толкова от Роуз, някак си беше правилното нещо за момента. Добре де не точно правилното, но поне си доказа сам на себе си, че може да обича и че обича Роуз повече от всичко и всички!
А пък за хепи енд-а не се надявай много. Няма да завърши с напълно щастлив край. Не може да очакваме нещо такова от Ришел. Много хора ще пострадат( това е мое мнение) и няма как всички да получим това, което искаме. Sad

А за да бъда гадна и да не страдам само аз ще споделя нещо което четах в един форум... Доста хора твърдят, че са закупили книгата от някакви малки магазини в, ъмм забравих точно къде. Не знам до колко е вярно и дали е възможно, но доста хора са се насъбрали и казват, че вече са прочели книгата. Ако наистина са я прочели ще е много гадно! Поне не пускат спойлери и няма да развалят удоволствието на останалите. Evil or Very Mad

Dirty.little.secret
totally fanpire
totally fanpire

Pisces Dog
Местожителство: *~*Under the sea*~*

Вижте профила на потребителя http://marti-koleva.blogspot.com/

Върнете се в началото Go down

Писане  BellaBass on Пет Мар 25, 2011 9:56 pm

Много ми хареса поредицата , но ми сеисак да прочета т. нар. продължение. Дано скоро види бял свят Idea

BellaBass
twilight fan
twilight fan

Вижте профила на потребителя

Писане  dark_mace_666 on Сря Юни 29, 2011 7:47 am

Дмитрии става стригои за края на 3тата книга а през четвъртата отвлича Роуз Rolling Eyes А иначе Лиса ще превърне Дмитрии отново в дампир чрез дарбата и за елемента Дух и във петата книга Роуз е обвинена във убийството на кралица Татяна а във шестата Роуз,Дмитрии и Сидни Бягат за да намерят полу сестрата на Лиса за да може Лиса на стане новата кралица bounce bounce

dark_mace_666
little fanpire
little fanpire

Писане  lexityy20 on Нед Юли 10, 2011 8:45 pm

вече съм на 3-та прочетох 2-та днеска и от зарибеност я прочетох за два дни жалко че Меисън умря вярно ли е че Димка ства стригои мдааа това е мн лошо направо ревнах като разбрах някои знае ли кога излиза официално 7-та книга в българия bounce bounce bounce

lexityy20
little fanpire
little fanpire

Писане  lexityy20 on Сря Юли 20, 2011 9:58 pm

имаше споилър или тиизър в които пишеше ,, kiss my ies and lay me to sleep,, в песен на afi а тя се казва , miss murder , значи може би като убиец търсим жена или по конкретно някоя благородна дама
confused Wink

lexityy20
little fanpire
little fanpire

Писане  asi_cheri on Нед Дек 11, 2011 6:53 pm

здравейте всички Smile аз съм поредния фен на поредицата. Прочетох първите 3 книги на един дъх и сега се сблъсках с проблема, че не мога да намеря другите три в електронен вариант Sad понеже попрочетох коментарите... виждам, че някои от вас ги имат. Много ви моля пратете ми поне някоя от последните три... не смея да искам и трите, на имейл asi_loverkata@ abv.bg или поне да ми каже къде мога да ги намеря. ще се радвам много да ме разберете. С нетърпение ще чакам Smile

asi_cheri
little fanpire
little fanpire

Писане  Dirty.little.secret on Нед Дек 11, 2011 7:49 pm

asi_cheri Предполагам че търсиш книгите на английски? Ако никой друг не ти ги е пратил все още, пиши ми на ЛС и аз ще ти ги пратя!

Dirty.little.secret
totally fanpire
totally fanpire

Pisces Dog
Местожителство: *~*Under the sea*~*

Вижте профила на потребителя http://marti-koleva.blogspot.com/

Писане  galina_hristowa on Пон Яну 16, 2012 7:28 pm

ако може някой да ми прати първата част на електронен вариант от резюмето и коментарите ми харесва за това ми се иска да я прочета

galina_hristowa
little fanpire
little fanpire

Писане  qn4eto1234 on Пет Фев 17, 2012 9:28 pm

Първите две книги ме грабнаха веднага. След това нещата започнаха да се развалят. Още не съм прочела последната книга.

qn4eto1234
totally fanpire
totally fanpire

Sagittarius Pig

Писане  deleka on Съб Фев 18, 2012 10:19 am

тя е много интересна. особено след като спасят Соня. и отидав в хотела. Wink Laughing Very Happy I love you

deleka
twilight fan
twilight fan

Местожителство: Varna, Bulgariq

Страница 15 от 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics