Кандидатствай за преводач
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Кандидатствай за преводач
Търсим преводачи с добри познания по английски или испански език.

Изискванията са да знаете езика достатъчно добре за правене на приятен за четене превод (не директен с първото значение, което думата може да има, а верен, спрямо значението в текста) и да се справяте със задачите си в поставените срокове, които в никакъв случай няма да бъдат прекалено малки и ще са съобразени с времето, което имате за преводи.
Желателно е да пишете и грамотно на български, но текстовете винаги минават през редактори, така че тези грешки ще бъдат поправяни в процеса на действие по превода.
Запишете се тук и ние ще се свържем с вас. При желание, можете да ни изпратите (с лично съобщение на мен) и малък откъс от текст, превеждан от вас.

Изискванията са да знаете езика достатъчно добре за правене на приятен за четене превод (не директен с първото значение, което думата може да има, а верен, спрямо значението в текста) и да се справяте със задачите си в поставените срокове, които в никакъв случай няма да бъдат прекалено малки и ще са съобразени с времето, което имате за преводи.
Желателно е да пишете и грамотно на български, но текстовете винаги минават през редактори, така че тези грешки ще бъдат поправяни в процеса на действие по превода.
Запишете се тук и ние ще се свържем с вас. При желание, можете да ни изпратите (с лично съобщение на мен) и малък откъс от текст, превеждан от вас.

Паднах в краката му, стенейки от болката, която ми причиняваше.
-Нямаш право да бъдеш с друг! Нямаш право да бъдеш с друг!
[20:29:39] bye / die says: super ira rulz ya all

...beyond the new moon...- [twilight fanpire]
![[twilight fanpire] [twilight fanpire]](http://i163.photobucket.com/albums/t291/hisince/twrang7-1.png)
-

Местожителство: Little Forks Town

Re: Кандидатствай за преводач
Запис! Въпреки че съм нова във форума, ще се радвам да превеждам от английски, скоро ще изпратя и откъс от текст преведен от мен.
Fire dancer- little fanpire

И аз се записвам!
Искам да питам 1.Какво ще се превежда? и 2.Защо не дадете един текст,които всички записани да преведат?
Искам да питам 1.Какво ще се превежда? и 2.Защо не дадете един текст,които всички записани да преведат?

angel_tears- spidermonkey

-

Местожителство: Plovdiv
angel_tears,
общият текст за превод е добра идея. При предния ни подбор на преводачи (за книгите на Майър) изпробвахме този метод. Ще го имаме в предвид като добавка в правилата за преводач.
Колкото до преводите, за момента превеждаме допълнителни материали към Братството на черния кинжал и поредица книги на Ришел Мийд, но поради заетостта на преводачите ни работата върви по-бавно. С нови попълнения в екипа ще възвърнем темпото. Предстоящи идеи за преводи имаме, но те ще останат изненада за момента.
Питайте, ако има друго.
Fire dancer,
ще чакаме примерен превод и от теб.
общият текст за превод е добра идея. При предния ни подбор на преводачи (за книгите на Майър) изпробвахме този метод. Ще го имаме в предвид като добавка в правилата за преводач.
Колкото до преводите, за момента превеждаме допълнителни материали към Братството на черния кинжал и поредица книги на Ришел Мийд, но поради заетостта на преводачите ни работата върви по-бавно. С нови попълнения в екипа ще възвърнем темпото. Предстоящи идеи за преводи имаме, но те ще останат изненада за момента.
Питайте, ако има друго.
Fire dancer,
ще чакаме примерен превод и от теб.

![[twilight fanpire] [twilight fanpire]](http://i163.photobucket.com/albums/t291/hisince/twrang7-1.png)
-

Такам, да кажа и тук хД Записвам се (:
И... Само един въпрос: да ти пращам ли текст или не? И ако да, какъв и кога?
И... Само един въпрос: да ти пращам ли текст или не? И ако да, какъв и кога?

Silence.- totally fanpire

-

Местожителство: Тик-так, тик-так

И аз искам да се запиша, обаче искам да попитам колко ще има за превеждане (на седмица примерно)? И освен това дали може да ми пратите някакъв текст, който да преведа, за да видите дали ви харесва, понеже в момента не мога да си намеря никъде никакъв превод...
Raindrop.- totally fanpire

-

Зависи от времето и възможностите ви. Съобразяваме текста с вашия личен график за всеки персонално, така че няма да сте прекалено натоварени с преводите, които ще ви възглагаме.
Ще изпратим примерен текст за превод до страница максимум. До края на деня ще си ги получите
Ще изпратим примерен текст за превод до страница максимум. До края на деня ще си ги получите

-

Здравейте ! Бих искал и аз да се запиша
Владея английски език на едно доста напреднало ниво и смятам, че уменията ми ще са ви от полза 
nrjmutk0- little fanpire

И аз се записвам! Знам езика перфектно, тъй като имам роднини в Англия. Ще се радвам да помогна

vampire™- twilightholic

-

Местожителство: In My Dreams
Добре. Ще ви пиша лични съобщения, за да се разберем за пробния текст за превод.

-

И аз се записвам, ако не е късно де.. защото доста време е минало май

cullens_fen4e- twilight maniak

-

Местожителство: Варна
Ще ти изпратя пробен текст.
Иначе не се тревожете дали е късно. Търсенето на преводачи е постоянно отворено и винаги можете да кандидатствате.
Ако темата не действа за някакъв срок от време, това ще ви бъде предварително съобщено. Сега набирането на преводачи е отворено.
Иначе не се тревожете дали е късно. Търсенето на преводачи е постоянно отворено и винаги можете да кандидатствате.
Ако темата не действа за някакъв срок от време, това ще ви бъде предварително съобщено. Сега набирането на преводачи е отворено.

-

Здравейте!
Имам голямо желание да превеждам и мисля, че нивото ми на английски е добро за един фен превод. Записвам се и ще чакам примерния текст.
Имам голямо желание да превеждам и мисля, че нивото ми на английски е добро за един фен превод. Записвам се и ще чакам примерния текст.

grey_eyes- little fanpire

Здравейте,
Аз искам да се запиша за конкурса за преводачи.А дали ще успеете да ми пратите някакъв текст за да видите нивото на английският ми език.
Благодаря
Аз искам да се запиша за конкурса за преводачи.А дали ще успеете да ми пратите някакъв текст за да видите нивото на английският ми език.
Благодаря

p0zaLy- totally fanpire

-
Местожителство: Usa, Washington
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Кандидатствай за Модератор тук и сега!
» Кандидатствай за преводач
» Кандидатствай за модератор
» Кандидатстване за преводач?
» Мини-преводи
» Кандидатствай за преводач
» Кандидатствай за модератор
» Кандидатстване за преводач?
» Мини-преводи
Страница 1 от 3